Bekijk ook:
Nieuwsbrief

Voor en door Delden

Zonder vrijwilligers gaat nog net de zon op. Bij alles wat het leven net dat beetje leuker maakt, is de belangeloze inzet van jong en oud onmisbaar. Dat geldt zeker ook voor het cultuuraanbod in Stadscentrum het Parochiehuis. De Stichting Beheer Registergoederen nodigt gastdames en -heren uit om zich te melden voor wat misschien wel de leukste vrijwilligersfunctie in Delden is. 

De SBR heeft het streven van om haar sport- en cultuurvoorzieningen zo laagdrempelig mogelijk te exploiteren. Het aanbod is allereerst bedoeld vóór Delden, maar kan niet bestaan zonder de hulp van in- of omwonenden van het Twickelstadje. De SBR biedt potentiële vrijwilligers een grote verscheidenheid aan mogelijke taken op één of op meerdere van haar accommodaties. Tevens staat het (jonge en multidisciplinaire) bestuur altijd open voor aanvulling met mensen die zich betrokken voelen bij de culturele en/of sportieve zaak.

In het Stadscentrum zorgt een team van professionals en vrijwilligers voor een warm bad waarbinnen verenigingen, bedrijven en kennis- en cultuurconsumenten aan hun trekken komen, een dankbare taak. Met het formulier hiernaast maakt u kenbaar u op enige manier in te willen zetten voor de goede zaak. Uiteraard is inzending geheel vrijblijvend, we zullen u uitnodigen om wederzijdse behoeften nader te verkennen.

Aanmeldingsformulier vrijwilligersfunctie

Middels dit formulier meldt u geheel vrijblijvend uw interesse in een vrijwilligersfunctie binnen een van onze accommodaties. Ter nadere verkenning wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

  • INTERESSES
    Hiermee bepaalt u naar welke tak van vrijwilligerswerk uw voorkeur uitgaat. De keuzes zijn slechts richtingbepalend bij een kennismakingsgesprek.

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)