Voor een gedeelte van de activiteiten (voornamelijk ‘eigen voorstellingen’) zijn hieronder kaarten te bestellen, voor de andere voorstellingen geldt verkoop door de organisator in kwestie, mogelijk slechts aan de deur.

Adriaan van Dis

€ 8 / €13,- ( incl. consumptie )

Als schrijver met een enorm gevarieerd oeuvre behoeft Adriaan van Dis (1946) eigenlijk geen introductie. Van Dis studeerde Neerlandistiek en al tijdens zijn studie werd hij redacteur bij de NRC. Hij studeerde af op een onderwerp in Zuid-Afrikaanse literatuur en sindsdien is zijn liefde voor Zuid-Afrika gebleven. In 1983 kreeg hij landelijke bekendheid met een eigen t.v.-praatprogramma en van 1999 tot 2002 keerde hij terug op televisie voor vier seizoenen “Zomergasten”.

In zijn februarilezing zullen zijn nieuwste werken “Ik kom terug”(2014) en “In het Buitengebied” (2017) voor het voetlicht komen, naast werken uit zijn gehele oeuvre. Voor u een uitgelezen kans om deze veelzijdige en wellicht meest bekende Nederlandse schrijver persoonlijk te zien en horen. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de Bibliotheek Delden en mogelijk nog aan de zaal.

19 maart 2019
Adriaan van Dis

Janneke de Bijl – Zonder zin kan het ook (T-O)

In deze try-out van haar debuutvoorstelling “Zonder zin kan het ook”, is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel zelf heeft uitgeprobeerd. Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden en waarom lost hardlopen niets op? Na het winnen van de publieks- en juryprijs van Cameretten 2017 bracht haar onder andere bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel, dat zal vast niet voor het laatst geweest zijn.

20 maart 2019

Update 7 – Muziek & Dans

De zevenkoppige formatie Update 7 is sinds het eerste uur de band die zorgt voor muziek tijdens onze dansmiddagen. Om ook een ander publiek te dienen beklimmen de zeven heren nu op een zaterdagavond het podium. Kom genieten van een nog gevarieerder repertoire!

23 maart 2019
Update 7 - Muziek & Dans

Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet (T-O)

Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant….toe te kijken hoe anderen proberen hun hoofd boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: Langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: Hij zocht een nieuwe therapeut. Het resultaat: Een nieuw cabaretprogramma met verhalen en grappen. Veel grappen, zoals hij ze ook op radio en tv vaak maakt.

17 april 2019
Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Familiefilm: Pieter Konijn

Aan de zaal

Nog nooit werden de creaties van Beatrix Potter zo real-life. Op het grote scherm in de Reggezaal huppelen de konijntjes groter dan je ze ooit zag.

Peter Rabbit krijgt het aan de stok met buurman McGregor. Die zit er immers niet op te wachten dat zijn groentetuin geplunderd wordt voor een konijnenfeestmaal. Een spannend, maar vooral ook vertederend verhaal op magische manier verbeeld. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

24 april 2019
Familiefilm: Pieter Konijn