Theaterweekend

De Deldense theaterambities beginnen steeds serieuzer te worden en het mag dan ook niet verrassen dat Stadscentrum het Parochiehuis dit jaar deelneemt aan het Nationaal Theaterweekend. Dit landelijke evenement viert de magie van theater; voor hen die geregeld in de zaal zitten en voor degenen die daar te weinig aan toekomen.

Theaters, impresariaten en artiesten zorgen samen voor een laagdrempelig en feestelijk avondje uit: voor een tientje krijgt u een heerlijk en hartelijk ontvangst in ons theater én geniet u van een heerlijke voorstelling.

Op zaterdag 28 januari verzorgt Bovenste Knoopje Open een theaterconcert, op zondag 29 januari speelt Toneelvereniging De Kwekweschudders haar klucht De hete stoel.

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)