Puur Sap speelt Bedkwartet

Puur Sap

Al 22 jaar is theatergroep Puur Sap uitermate actief in de regio, dit is het eerste jaar waarop ze ons nederige Stadscentrum heeft uitgekozen voor de uitvoering van het stuk Bedkwartet. Onder leiding van Leanne de Groot en René van de Wateringen is op zaterdag 2 november hoogwaardig spel en een humoristisch verloop gegarandeerd.

In Bedkwartet verbeelden de jonge acteurs hilarische verwikkelingen van vier echtparen op één avond. Het stuk speelt afwisselend in drie slaapkamers die in een enkel decor gevat zijn, waarmee de interne conflicten voor de toeschouwers extra zeggingskracht krijgen. Bedkwartet wordt opgevoerd in de Reggezaal. Kaarten voor de voorstelling bestelt u voor €10,- in de theatershop van het Stadscentrum.

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)