Puur Sap speelt Bedkwartet

Puur Sap

Al 22 jaar is theatergroep Puur Sap uitermate actief in de regio, dit is het eerste jaar waarop ze ons nederige Stadscentrum heeft uitgekozen voor de uitvoering van het stuk Bedkwartet. Onder leiding van Leanne de Groot en René van de Wateringen is op zaterdag 2 november hoogwaardig spel en een humoristisch verloop gegarandeerd.

In Bedkwartet verbeelden de jonge acteurs hilarische verwikkelingen van vier echtparen op één avond. Het stuk speelt afwisselend in drie slaapkamers die in een enkel decor gevat zijn, waarmee de interne conflicten voor de toeschouwers extra zeggingskracht krijgen. Bedkwartet wordt opgevoerd in de Reggezaal. Kaarten voor de voorstelling bestelt u voor €10,- in de theatershop van het Stadscentrum.

Het COVID-19-virus heeft ook zijn uitwerking op de dagelijkse gang van zaken in uw Stadscentrum. Sinds de aanscherping van de maatregelen wordt voorlopig een maximum van 30 personen per zaal gehanteerd. Voor de theaterprogrammering geldt tot een pauze tot medio november. De geldende maxima treft u aan in ons zalenoverzicht, tarieven zijn voorlopig op aanvraag. Ons tijdelijke gebruikersprotocol vindt u hier. Voor vragen en maatwerk mail u naar info@sbrdelden.nl (UPDATE 20 oktober)