Portret Dorrestijn mooie opmaat voor bezoek aan Delden

In het TV-monument van afgelopen zondag portretteerde Han Peekel niemand minder dan Hans Dorrestijn. De meester van het tragediecabaret gaf hierin aan in zijn laatste show alleen nog maar de kleinere theaters aan te doen, nadat hij eerder al afscheid nam van de grote zalen. De intieme sfeer haalt het beste in hem naar boven en juist de wisselwerking met het publiek is zo belangrijk voor de cabaretier. ‘Ik heb veel liever een zaal van 200 stoelen die vol zit, dan een zaal van 1000 waarin maar de helft zit’. Het Stadscentrum kent op de kop af die 200 stoelen en de verkoop daarvan heeft door de uitzending een mooie impuls gekend. Maar de moraal is helder, de zaal moet vol.

Kijk hier de uitzending dus vooral terug en laat u inspireren tot een theaterbezoek op zaterdag 11 november. Kaarten zijn voor €20,- te verkrijgen op www.theaterdelden.nl.

 

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)