Op onze planken

Korendag 3

Steeds vaker verhuren we ons podium aan derden en dat levert gedurende het jaar een prachtig palet aan voorstellingen op. In het naseizoen van 2019 gaven de koren Kaleidoscope en Del Core en de leerlingen van de groepen van IKC Magenta hiervan akte. Hieronder vindt u van beide optredens een video-impressie.

Op 17 mei organiseerden de vocal groups Del Core (Delden) en Kaleidscope (Enschede) een benefietconcert. De koorleden verzorgden een avond waarop het schakelen was tussen een heel pallet aan emoties en zamelden een mooi bedrag in voor KWF kankerbestrijding. Een indruk van Kaleidoscope vindt u hier.

Een traditie die een aantal jaren geleden door de toenmalige Toonladder werd ontketend, kreeg aan het begin van deze maand een vervolg. En hoe! De twee groepen 8 van IKC Magenta brachten het gros van hun laatste schoolweken door in het Stadscentrum om te repeteren voor hun eindmusical en ontketenden op 2 en 3 juli een dampende climax. Twee uitverkochte zalen vol ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes, buren en andere genodigden genoten van de podiumkunsten van de achtstegroepers. Zij maakten onder meer dit slotlied mee.

Het COVID-19-virus treft ook uw Stadscentrum. Ons podiumaanbod is opgeschort tot volgend seizoen, maar vanaf 1 juni start een deel van onze gebruikers de activiteiten weer voorzichtig op, uiteraard binnen de perken van de geldende maxima en ons tijdelijke gebruikersprotocol. Meer informatie vindt u hier, eventuele vragen stelt u via info@sbrdelden.nl of via theaterzaken@sbrdelden.nl (UPDATE 2 juni)