Gratis zangworkshop

Gratis zangworkshop

Voorafgaand aan het optreden van La CliQue verzorgen twee van de zangeressen een workshop voor meiden tussen de 10 en 16 jaar. Tijdens die workshop krijgen zij een unieke kans om hun zangkunsten onder leiding van professionals (nog verder) te verbeteren en om mogelijk zelfs podiumervaring op te doen.

Ervaring is voor deelname aan de workshops geen noodzaak, zangplezier is dat uiteraard wel. Tijdens een gezellige middag zal dat plezier gecombineerd worden met nuttige tips en trucs. Met maximaal 15 meisjes wordt gewerkt aan de vertolking van enkele eigentijdse Nederlandstalige nummers.

Alle workshoppers die durven, kunnen tijdens de show hun opwachting maken op het podium. Deelname aan de workshop is mede dankzij het Cogas cultuurfonds gratis, maar aanmelden via theaterzaken@sbrdelden.nl is verplicht en… vol = vol!

Het COVID-19-virus treft ook uw Stadscentrum. Ons podiumaanbod is opgeschort tot volgend seizoen, maar vanaf 1 juni start een deel van onze gebruikers de activiteiten weer voorzichtig op, uiteraard binnen de perken van de geldende maxima en ons tijdelijke gebruikersprotocol. Meer informatie vindt u hier, eventuele vragen stelt u via info@sbrdelden.nl of via theaterzaken@sbrdelden.nl (UPDATE 2 juni)