Gratis introductieavond NLP-communicatie

Gratis workshop NLP

Op 6 maart kunt u gratis deelnemen aan de eerste cursusdag NLP-communicatie van RNA-coaching. Erna Hiddink biedt deze cursus al een aantal jaren aan in de Berkelzaal van het Stadscentrum en geeft u ook dit jaar om laagdrempelig kennis te maken.

Een veelgehoorde reactie van deelnemers is dat na deelname niets nog hetzelfde is: met nieuwe ogen kijkt een NLP’er naar het gekrakeel om zich heen en veel beter is hij in staat om zich communicatief staande te houden in een wereld vol eisen en vragen. RNA-coaching helpt u bij  het grenzen stellen, loslaten en omgaan met irritatie en weerstand. Daarnaast kan NLP-model een oplossing bieden bij perfectionisme en de  neigingen om veel denken, heel hard te werken, veel zorgen voor anderen of te pleasen. Bovenal is NLP praktisch: opties en praktische tools worden aangedragen om het in het dagelijks of werkzame leven anders te doen.

Na de introductiecursus is de daaropvolgende reeks dan ook bijna onvermijdelijk: na 5 keer NLP zult u de wereld (en uzelf) versteld doen staan.  Heeft u eerst nog wat vragen? Kijk op www.RNAcoaching.nl of neem contact op met Erna Hiddink 06-22556134 of info@RNAcoaching.nl

 

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)