Films en workshops in de herfstvakantie

De Cinekid Hoftour gaat op 18 oktober weer van start. In de drie Hofpodia van Markelo, Goor en Delden draaien tijdens de herfstvakantie drie films die de strenge selectie van de Amsterdamse keurmeesters doorstonden. Maar voor de verschillende leeftijden is er meer dan alleen film…

Film, acteer of regiseer zélf

Droom je ervan om voor de camera te staan als acteur of actrice? Of gaat je hart sneller kloppen bij het maken van een spannende film? Dan is dit je kans! Op maandag 18 oktober organiseren de Hofbibliotheek en de Cinekid Hoftour een filmprojectdag (10 tot 14 jaar) van 10:00 tot 15:30 uur. Onder begeleiding van professionals ga je alles leren over het maken van een film en over het verantwoord omgaan met media. En of dat nog niet genoeg is, je film kan zelfs op het filmfestival in Oldenzaal vertoond worden!

Tijdens de filmprojectdag kom je niet alleen van alles te weten over het maken van een film of de beste manier om te acteren, je denk ook na over mediawijsheid. Dus de manier waarop je met beelden omgaat. Bij inschrijving voor deze filmprojectdag kies je een rol: acteren, filmen of regisseren. Klik HIER voor meer informatie en het inschrijfformulier, de kosten bedragen €2,50 p.p.

Workshop graffiti

Heb je geen ambitie om zelf een film te maken, maar lijkt het je wel superleuk om een eigen schilderij af te leveren, dan kan dat ook tijdens de Cinekid Hoftour. Op donderdag 21 oktober krijgen 20 kinderen vanaf 14:00 uur de kans om onder leiding van een ware kunstenaar aan de slag te gaan met graffiti. Mede mogelijk gemaakt door het jongerenwerk van Salut.

 

 

Vanaf 25 september is de situatie weer bijna ouderwets in Stadscentrum het Parochiehuis. Wel blijven de coronabasisregels gelden en vragen we onze theaterbezoekers (en die van derden) om een coronatoegangsbewijs, De verhuur en horeca zijn weer volledig opgestart, uiteraard binnen de mogelijkheden die de regelgeving biedt.  Voor vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 23 september)