Dansmiddag wordt muziekavond

Dansmiddag wordt muziekavond

Op 10 maart gaat de dansmiddag niet door. De zeven mannen van Update7 betreden 13 dagen later wel het podium, op de avond dit maal. Op die 23e maart wordt er een ouderwets grote dansvloer ingericht, maar ligt de nadruk nog meer op kwaliteitsmuziek. De instrumentale finesse en meerstemmige zang van Update 7 zekeren een gezellige avond vol muzikale pareltjes uit de ’60s, ’70s en ’80s.

De afgelopen jaren verzorgde de zevenmansformatie een aantal dansmiddagen. Die waren een succes, maar de conclusie was ook dat de kwaliteitsmuziek een groter voetstuk verdiende. De zondagmiddag wordt dus ingeruild voor de zaterdagavond en de band krijgt de kans om zich muzikaal uit te leven met covers van onder andere The Eagles, Bee-Gees, Maveriks, Santana en Elvis. En natuurlijk wordt in de Reggezaal nog steeds volop ruimte ingeruimd voor dansparen, genoeg nummers van Update 7 lenen zich immers uitstekend voor (stijl)dansen. Bijkomen van het dansen of luisteren kan in het Stadscentrum prima met een hapje en een drankje aan de bar.

Op 23 maart openen de deuren van het Stadscentrum om 19:30. Update 7 treedt een half uur later aan en zal de rest van de avond vullen. De entree bedraagt €7,50, kaarten koopt u online. 

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)