COVID-19 virus

COVID-19 virus update

UPDATE 16 MAART – Ondanks het Coronavirus zijn wij minder frequent op locatie, maar blijven onze deuren gewoon geopend. Hieronder vindt u de informatie die uw potentiĆ«le bezoek in goede banen moet leiden.

De theaterprogrammering wordt t/m 6 april opgeschort. Kaarthouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Ieder ander vindt de meest actuele informatie op deze website. Veel van de activiteiten die door derden in ons pand georganiseerd worden, vinden geen doorgang. Zie voor meer informatie over de annulering van activiteiten de desbetreffende Facebookpagina’s of websites.

Voor vragen omtrent de gang van zaken verzoeken we u om gebruik te maken van het algemene mailadres: info@sbrdelden.nl. Via deze website en de multimediakanalen houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gezonde groeten,

Team Stadscentrum

De versoepeling van de coronaregels hebben tot gevolg dat we er in veel gevallen in enige mate weer voor u kunnen zijn. Zo is de ruimteverhuur weer opgestart en geldt voor het gros van onze gebruikers dat ze haar activiteiten binnen de restricties weer mag opstarten. De theaterprogrammering is voor dit podiumjaar geannuleerd, kaarthouders zij op de hoogte gebracht en waar nodig gecompenseerd. Voor vragen over en maatwerk na de lockdown mailt u naar info@sbrdelden.nl, telefonisch zijn we minder goed bereikbaar. (UPDATE 8 juni)