COVID-19 virus

COVID-19 virus update

UPDATE 16 MAART – Ondanks het Coronavirus zijn wij minder frequent op locatie, maar blijven onze deuren gewoon geopend. Hieronder vindt u de informatie die uw potentiĆ«le bezoek in goede banen moet leiden.

De theaterprogrammering wordt t/m 6 april opgeschort. Kaarthouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Ieder ander vindt de meest actuele informatie op deze website. Veel van de activiteiten die door derden in ons pand georganiseerd worden, vinden geen doorgang. Zie voor meer informatie over de annulering van activiteiten de desbetreffende Facebookpagina’s of websites.

Voor vragen omtrent de gang van zaken verzoeken we u om gebruik te maken van het algemene mailadres: info@sbrdelden.nl. Via deze website en de multimediakanalen houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gezonde groeten,

Team Stadscentrum

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)