COVID-19 virus

COVID-19 virus update

UPDATE 16 MAART – Ondanks het Coronavirus zijn wij minder frequent op locatie, maar blijven onze deuren gewoon geopend. Hieronder vindt u de informatie die uw potentiële bezoek in goede banen moet leiden.

De theaterprogrammering wordt t/m 6 april opgeschort. Kaarthouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Ieder ander vindt de meest actuele informatie op deze website. Veel van de activiteiten die door derden in ons pand georganiseerd worden, vinden geen doorgang. Zie voor meer informatie over de annulering van activiteiten de desbetreffende Facebookpagina’s of websites.

Voor vragen omtrent de gang van zaken verzoeken we u om gebruik te maken van het algemene mailadres: info@sbrdelden.nl. Via deze website en de multimediakanalen houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gezonde groeten,

Team Stadscentrum

Het COVID-19-virus heeft ook zijn uitwerking op de dagelijkse gang van zaken in uw Stadscentrum, met gerichte maatregelen kunnen we onze zalen desalniettemin groepen tot 90 personen prima huisvesten en is ook ons podiumaanbod coronaproof. De geldende maxima treft u aan in ons zalenoverzicht, ons tijdelijke gebruikersprotocol vindt u hier. Voor vragen en maatwerk mail u naar info@sbrdelden.nl (UPDATE 24 augustus)