COVID-19 virus

COVID-19 virus update

UPDATE 16 MAART – Ondanks het Coronavirus zijn wij minder frequent op locatie, maar blijven onze deuren gewoon geopend. Hieronder vindt u de informatie die uw potentiële bezoek in goede banen moet leiden.

De theaterprogrammering wordt t/m 6 april opgeschort. Kaarthouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Ieder ander vindt de meest actuele informatie op deze website. Veel van de activiteiten die door derden in ons pand georganiseerd worden, vinden geen doorgang. Zie voor meer informatie over de annulering van activiteiten de desbetreffende Facebookpagina’s of websites.

Voor vragen omtrent de gang van zaken verzoeken we u om gebruik te maken van het algemene mailadres: info@sbrdelden.nl. Via deze website en de multimediakanalen houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Gezonde groeten,

Team Stadscentrum

Het COVID-19-virus treft ook uw Stadscentrum. Ons podiumaanbod is opgeschort tot volgend seizoen en sinds 24 maart zijn ook alle activiteiten van derden in ons pand geannuleerd. Wij zijn er voor u op afstand, via deze site óf via info@sbrdelden.nl. (UPDATE 06-04)