Coco spreidt kansen

Coco

DELDEN – De boodschap die Mark Rutte en Hugo de Jonge gisteravond hadden, levert geen verdere beperkingen op voor de vertoning van de familiefilm tijdens de herfstvakantie. Deze zal over twee middagen verspreid worden: naast de traditionele woensdagmiddag, zal het animatiespektakel ook op donderdagmiddag te zien zijn. Op beide dagen is de zaalcapaciteit teruggeschroefd tot 30 personen.  

 

Waar vorige week de zaalmaxima nog zonder kinderen onder de 13 berekend mochten worden, tellen ook de jongsten inmiddels mee in de telling. Om te voorkomen dat er kijkers teleurgesteld moeten worden, is dan ook het extra vertoningsmoment op de donderdagmiddag ingelast. Zowel op de 14e als de 15e oktober geldt 15:00 als aanvangstijd. Voor een entreeprijs van €3,- per persoon (van 6 tot 106 jaar) wordt in de pauze ook wat lekkers geserveerd. (Groot)ouders en andere begeleiders kunnen eventueel ook plaatsnemen in de foyer aan de overzijde van de filmzaal. Entree moet aan de zaal betaald worden, bij voorkeur contactloos.

De versoepeling van de coronaregels hebben tot gevolg dat we er in veel gevallen in enige mate weer voor u kunnen zijn. Zo is de ruimteverhuur weer opgestart en geldt voor het gros van onze gebruikers dat ze haar activiteiten binnen de restricties weer mag opstarten. De theaterprogrammering is voor dit podiumjaar geannuleerd, kaarthouders zij op de hoogte gebracht en waar nodig gecompenseerd. Voor vragen over en maatwerk na de lockdown mailt u naar info@sbrdelden.nl, telefonisch zijn we minder goed bereikbaar. (UPDATE 8 juni)