Coco spreidt kansen

Coco

DELDEN – De boodschap die Mark Rutte en Hugo de Jonge gisteravond hadden, levert geen verdere beperkingen op voor de vertoning van de familiefilm tijdens de herfstvakantie. Deze zal over twee middagen verspreid worden: naast de traditionele woensdagmiddag, zal het animatiespektakel ook op donderdagmiddag te zien zijn. Op beide dagen is de zaalcapaciteit teruggeschroefd tot 30 personen.  

 

Waar vorige week de zaalmaxima nog zonder kinderen onder de 13 berekend mochten worden, tellen ook de jongsten inmiddels mee in de telling. Om te voorkomen dat er kijkers teleurgesteld moeten worden, is dan ook het extra vertoningsmoment op de donderdagmiddag ingelast. Zowel op de 14e als de 15e oktober geldt 15:00 als aanvangstijd. Voor een entreeprijs van €3,- per persoon (van 6 tot 106 jaar) wordt in de pauze ook wat lekkers geserveerd. (Groot)ouders en andere begeleiders kunnen eventueel ook plaatsnemen in de foyer aan de overzijde van de filmzaal. Entree moet aan de zaal betaald worden, bij voorkeur contactloos.

Het COVID-19-virus heeft ook zijn uitwerking op de dagelijkse gang van zaken in uw Stadscentrum. Sinds de aanscherping van de maatregelen wordt voorlopig een maximum van 30 personen per zaal gehanteerd. Voor de theaterprogrammering geldt tot een pauze tot medio november. De geldende maxima treft u aan in ons zalenoverzicht, tarieven zijn voorlopig op aanvraag. Ons tijdelijke gebruikersprotocol vindt u hier. Voor vragen en maatwerk mail u naar info@sbrdelden.nl (UPDATE 20 oktober)