Beuving lost Hendrik af

Beuving lost Hendrik af

Een overvolle Reggezaal was afgelopen woensdag getuige van de onuitputtelijke klaagzang van Helligen Hendrik. En niemand die na afloop zijn voorbeeld volgde: de toornige Tukker oogste niets dan lof. Op 21 november vindt Hendrik in Ernest Beuving een waardige opvolger.

Aan niets was te merken dat Oald Zeer nog in zijn try-outfase zat. Helligen Hendrik genoot er zichtbaar van weer op de planken te staan en oreerde zonder spiekbriefjes zijn ongenoegens en onzekerheden. In zijn publiek vond hij een ideaal klankbord, maar vooral toch ook een schaterende bevestiging dat het nieuwe programma een schot in de roos is. Vanaf het eerste moment was het voor de 200 toeschouwers lachen geblazen en dat stopte pas bij de staande ovatie die Hendrik ten deel viel.

Het moet wel heel erg gek lopen als er op de derde woensdag van november vanaf 20:00 uur minder gelachen wordt. Dan brengt Ernest Beuving zijn ‘The Best of’-show, waarbij hij put uit het oeuvre dat hij de laatste decennia opbouwde. Het zal een avond worden die bol staat van de typetjes en liedjes, de twee paarden waarop de tukker doorgaans wedt. En dat altijd in innige samenwerking met de zaal, want ook daarmee maakte Beuving in heel het land grote faam. In deze regio grossiert hij in uitverkochte zalen, maar in Delden is nog plek. Bekijk hier de teaser en koop u onvermijdelijk uw kaarten (a €15,- incl. koffie/thee) in onze ticketshop.

Uw bezoek aan Stadscentrum het Parochiehuis (of het nu is voor zakelijke verhuur, sport- en cultuurbeoefening of theater) is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)