Bekijk ook:
Nieuwsbrief

Theater en meer…

De Reggezaal is de theaterzaal van Stadscentrum het Parochiehuis en herbergt cabaret, muziek, dans, lezingen en toneel. Het lijsttheater biedt tot 200 toeschouwers goed zicht op het verhoogde podium. De hypermoderne licht- en geluidapparatuur, omvat ook een ringleiding voor slechthorenden.

Voor een gedeelte van de activiteiten (voornamelijk ‘eigen voorstellingen’) zijn hieronder kaarten te bestellen, voor de andere voorstellingen geldt verkoop door de organisator in kwestie, mogelijk slechts aan de deur.

Update 7 – Muziek & Dans

Prijs:
€ 7,50
Bestellen

De zevenkoppige formatie Update 7 is sinds het eerste uur de band die zorgt voor muziek tijdens onze dansmiddagen. Om ook een ander publiek te dienen beklimmen de zeven heren nu op een zaterdagavond het podium. Kom genieten van een nog gevarieerder repertoire!

Zaal
Reggezaal
Datum
23 maart 2019
Tijd
20:00 uur
Update 7 - Muziek & Dans

Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet (T-O)

Prijs:
€ 15,-
Bestellen

Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant….toe te kijken hoe anderen proberen hun hoofd boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: Langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: Hij zocht een nieuwe therapeut. Het resultaat: Een nieuw cabaretprogramma met verhalen en grappen. Veel grappen, zoals hij ze ook op radio en tv vaak maakt.

Zaal
Reggezaal
Datum
17 april 2019
Tijd
20:00 uur
Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Familiefilm: Pieter Konijn

Prijs:
€ 3
Aan de zaal

Nog nooit werden de creaties van Beatrix Potter zo real-life. Op het grote scherm in de Reggezaal huppelen de konijntjes groter dan je ze ooit zag.

Peter Rabbit krijgt het aan de stok met buurman McGregor. Die zit er immers niet op te wachten dat zijn groentetuin geplunderd wordt voor een konijnenfeestmaal. Een spannend, maar vooral ook vertederend verhaal op magische manier verbeeld. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Zaal
Reggezaal
Datum
24 april 2019
Tijd
15:00 uur
Familiefilm: Pieter Konijn