Voor een gedeelte van de activiteiten (voornamelijk ‘eigen voorstellingen’) zijn hieronder kaarten te bestellen, voor de andere voorstellingen geldt verkoop door de organisator in kwestie, mogelijk slechts aan de deur.

Bas Birker – Je Moeder

Zeven jaar geleden verruilde comedian/cabaretier Bas Birker Nederland voor Antwerpen.

In “Je Moeder” beseft Bas nog maar eens dat stappen wandelen is, terwijl wandelen eigenlijk lopen is, lopen rennen, een kop een tas en een tas een sacoche. Alsof hij het moet uitleggen aan een kind. Zijn kind. Een verknipt kind. Je blijft tenslotte de dochter van nenollander en JE MOEDER.

20 februari 2019

Familiefilm: Paddington 2

Aan de zaal

Speciaal voor het tweede deel van deze berenepos verhuist Pieter Konijn naar de meivakantie. Het eerste deel leidde al tot een overvolle Reggezaal, dit vervolg is zo mogelijk nog grappiger en aandoenlijker.

Paddington is inmiddels helemaal thuis in Windsor Gardens, waar hij een echt mensenleven leidt. Zo echt zelfs dat hij geldzorgen krijgt, niet ernstig uiteraard, Paddington wil gewoon een cadeautje kopen. Eerst moet het beertje de vreemdste capriolen uithalen om wat te verdienen, daarna blijkt het cadeau gestolen uit de antiekwinkel en wordt alles in het werk gesteld om het terug te vinden en de dief te ontmaskeren. Een must-see voor iedereen vanaf  6 jaar!

21 februari 2019
Paddington 2

Zwart Wit Toneel – Van je familie moet je het hebben

Aan de zaal

Peter van Engelen staat op het punt partijleider te worden van zijn politieke partij, een baan die alleen voorbehouden is aan mensen met een onbesproken gedrag. Als zijn schoonmoeder komt logeren, zijn vriend Herbert denkt dat hij een verhouding heeft met Mirjam en er tenslotte een zoon uit een vroegere relatie opduikt, die vervolgens echtgenote en schoonvader meebrengt, komen er deukjes in het onbesproken gedrag en moet Peter vrezen voor zijn politieke carrière.

9 maart 2019
Zwart Wit Toneel - Van je familie moet je het hebben.

Zwart Wit Toneel – Van je familie moet je het hebben

16 maart 2019
Zwart Wit Toneel - Van je familie moet je het hebben.

Adriaan van Dis

Als schrijver met een enorm gevarieerd oeuvre behoeft Adriaan van Dis (1946) eigenlijk geen introductie. Van Dis studeerde Neerlandistiek en al tijdens zijn studie werd hij redacteur bij de NRC. Hij studeerde af op een onderwerp in Zuid-Afrikaanse literatuur en sindsdien is zijn liefde voor Zuid-Afrika gebleven. In 1983 kreeg hij landelijke bekendheid met een eigen t.v.-praatprogramma en van 1999 tot 2002 keerde hij terug op televisie voor vier seizoenen “Zomergasten”.

In zijn februarilezing zullen zijn nieuwste werken “Ik kom terug”(2014) en “In het Buitengebied” (2017) voor het voetlicht komen, naast werken uit zijn gehele oeuvre. Voor u een uitgelezen kans om deze veelzijdige en wellicht meest bekende Nederlandse schrijver persoonlijk te zien en horen.

19 maart 2019
Adriaan van Dis

Janneke de Bijl – Zonder zin kan het ook

In haar debuutvoorstelling “Zonder zin kan het ook”, is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel zelf heeft uitgeprobeerd. Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden en waarom lost hardlopen niets op? Na het winnen van de publieks- en juryprijs van Cameretten 2017 bracht haar onder andere bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel, dat zal vast niet voor het laatst geweest zijn.

20 maart 2019

Update 7 – Muziek & Dans

De zevenkoppige formatie Update 7 is sinds het eerste uur de band die zorgt door muziek tijdens onze dansmiddagen. Om ook een ander publiek te dienen beklimmen de zeven heren nu op een zaterdagavond het podium. Kom genieten van een nog gevarieerder repertoire!

23 maart 2019
Update 7 - Muziek & Dans

Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant….toe te kijken hoe anderen proberen hun hoofd boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: Langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: Hij zocht een nieuwe therapeut. Het resultaat: Een nieuw cabaretprogramma met verhalen en grappen. Veel grappen, zoals hij ze ook op radio en tv vaak maakt.

17 april 2019
Kees van Amstel – Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Familiefilm: Pieter Konijn

Aan de zaal

Nog nooit werden de creaties van Beatrix Potter zo real-life. Op het grote scherm in de Reggezaal huppelen de konijntjes groter dan je ze ooit zag.

Peter Rabbit krijgt het aan de stok met buurman McGregor. Die zit er immers niet op te wachten dat zijn groentetuin geplunderd wordt voor een konijnenfeestmaal. Een spannend, maar vooral ook vertederend verhaal op magische manier verbeeld. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

24 april 2019
Familiefilm: Pieter Konijn